Nutriční hodnoty (Karamelový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 902 kJ / 1 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,39 g |
| – nasycené | 9,94 g |
| – nenasycené | 4,69 g |
| –– mononenasycené | 4,27 g |
| –– polynenasycené | 0,42 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 254,77 g |
| – cukry | 254,77 g |
| ––– laktóza | 4,77 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek cukru (225 g) | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 polévková lžíce kukuřičného sirupu | Sirup kukuřičný | |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku vody (60 ml) | Voda | 62.5 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku 31% smetany (120 ml) | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
| 2 2 polévkové lžíce másla (30 g) | Máslo kravské | 2 g |
| 1 1 čajová lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |