Nutriční hodnoty (Medvědí řízky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 660 kJ / 3 982 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 84,92 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,04 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,88 g | 
| Tuky | 356,07 g | 
| – nasycené | 44,88 g | 
| – nenasycené | 290,47 g | 
| –– mononenasycené | 208,07 g | 
| –– polynenasycené | 82,40 g | 
| ––– omega 3 | 25,01 g | 
| Vláknina | 10,65 g | 
| Cholesterol | 897 mg | 
| Sodík | 3,24 g | 
| Sůl | 7,89 g | 
| Sacharidy | 105,25 g | 
| – cukry | 23,65 g | 
| ––– laktóza | 13,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty (nebo kotlety) | Vepřová kýta | |
| 200 g 200 g tvrdého sýra cihla, eidam, na jemné nudličky nastrouhat | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g | 
| 1 1 cibule pokrájená na jemné proužky či kostičky | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g | 
| 3 dl 3 dl oleje | Olej řepkový | 300 ml | 
| petržel 3 snítky 3 snítky | Petržel kořenová čerstvá | |
| 3 3 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g | 
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| kečup | Kečup sladký | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kari | Kari |