Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dijonské pečené brambůrky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 590 kJ /
380 kcal
Bílkoviny4,84 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,84 g
Tuky23,50 g
– nasycené3,10 g
– nenasycené20,20 g
–– mononenasycené17,06 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 30,16 g
Vláknina4,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy34,86 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké brambory se slupkou, okartáčované a omyté Brambor zimní 200 g
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice nebo hrubozrnná hořčice smíchaná s dijonskou hořčicí, neb zrníčka lépe vyniknou v textuře brambor Hořčice dijonská 12 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžička 1 lžička jablečného octa Ocet jablečný 5 ml
1 snítka 1 snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.