Nutriční hodnoty (Dijonské pečené brambůrky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 590 kJ / 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 23,50 g |
– nasycené | 3,10 g |
– nenasycené | 20,20 g |
–– mononenasycené | 17,06 g |
–– polynenasycené | 3,14 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 4,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 301 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 34,86 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory se slupkou, okartáčované a omyté | Brambor zimní | 200 g |
2 lžičky 2 lžičky dijonské hořčice nebo hrubozrnná hořčice smíchaná s dijonskou hořčicí, neb zrníčka lépe vyniknou v textuře brambor | Hořčice dijonská | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1 lžička 1 lžička jablečného octa | Ocet jablečný | 5 ml |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |