Nutriční hodnoty (Zapékané makaróny s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 010 kJ / 1 675 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,00 g |
| Tuky | 54,79 g |
| – nasycené | 30,89 g |
| – nenasycené | 19,46 g |
| –– mononenasycené | 16,64 g |
| –– polynenasycené | 2,82 g |
| ––– omega 3 | 0,57 g |
| Vláknina | 20,25 g |
| Cholesterol | 393 mg |
| Sodík | 162 mg |
| Sůl | 0,31 g |
| Sacharidy | 241,00 g |
| – cukry | 56,97 g |
| ––– laktóza | 5,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g makarónů | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |