Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická cizrnová placka (cheela))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 549 kJ /
370 kcal
Bílkoviny9,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,28 g
Tuky1,89 g
– nasycené0,56 g
– nenasycené1,32 g
–– mononenasycené0,66 g
–– polynenasycené0,67 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy76,43 g
– cukry4,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cizrnové mouky Mouka cizrnová
1/4 hrnku 1/4 hrnku rýžové mouky nebo tapiokové mouky Mouka rýžová hladká 62.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 velký stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžička 1 lžička čerstvého nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 7 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 2.3333334028720856 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého římského kmínu Římský kmín 2.5 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
mrkev Mrkev čerstvá
cuketa Cuketa čerstvá
červená řepa Červená řepa čerstvá
kedlubna Kedluben čerstvý
drobně nakrájená cibule Cibule čerstvá
jemně nasekaný špenát Špenát čerstvý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.