Nutriční hodnoty (Červená polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 571 kJ / 1 092 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,32 g |
Tuky | 24,65 g |
– nasycené | 13,12 g |
– nenasycené | 11,12 g |
–– mononenasycené | 4,01 g |
–– polynenasycené | 7,11 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 93,02 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 1,98 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 116,75 g |
– cukry | 44,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g červených fazolí | Fazole červená ledvina | 200 g |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
100 g 100 g jakékoliv uzeniny | Párek vepřový | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
olivový olej | Olej olivový | |
vrchovatá lžička lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička Podravky | Kořenící směs sypká | 5 g |
libeček | Libeček čerstvý | |
nať z lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
petrželku | Petržel nať čerstvá | |
pažitku | Pažitka čerstvá |