Nutriční hodnoty (Opilé jablečné hrudky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 646 kJ / 2 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,83 g |
Tuky | 167,85 g |
– nasycené | 84,89 g |
– nenasycené | 73,11 g |
–– mononenasycené | 44,72 g |
–– polynenasycené | 28,40 g |
––– omega 3 | 4,48 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 642 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 207,60 g |
– cukry | 76,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
175 g 175 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 175 g |
100 g 100 g hnědého cukru¨ | ||
150 g 150 g másla (Hery) | Máslo kravské | 150 g |
50 g 50 g ořechů nebo mandlí | Vlašské ořechy | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
50 g 50 g rozinek namočených v rumu | Rozinky | 50 g |