Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Opilé jablečné hrudky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 646 kJ /
2 544 kcal
Bílkoviny40,56 g
– z toho živočišné bílkoviny9,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,83 g
Tuky167,85 g
– nasycené84,89 g
– nenasycené73,11 g
–– mononenasycené44,72 g
–– polynenasycené28,40 g
––– omega 34,48 g
Vláknina20,55 g
Cholesterol 642 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy207,60 g
– cukry76,20 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
175 g 175 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 175 g
100 g 100 g hnědého cukru¨
150 g 150 g másla (Hery) Máslo kravské 150 g
50 g 50 g ořechů nebo mandlí Vlašské ořechy 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
50 g 50 g rozinek namočených v rumu Rozinky 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.