Nutriční hodnoty (Kynutý dýňový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 406 kJ / 1 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,88 g |
Tuky | 18,12 g |
– nasycené | 2,27 g |
– nenasycené | 12,97 g |
–– mononenasycené | 3,54 g |
–– polynenasycené | 9,43 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 47,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 509 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 263,08 g |
– cukry | 37,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 300 g |
250 g 250 g dýně | Dýně čerstvá | 250 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1/4 lžičky 1/4 lžičky himalájské soli | Sůl himalájská | 1.25 g |
2 lžíce 2 lžíce agávového sirupu | Sirup agávový | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce rostlinného mléka | Nápoj sójový | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
7 g 7 g droždí | Droždí pekařské lisované | 7 g |
ořechy | Vlašské ořechy | |
skořice | Skořice ceylonská | |
zavařenina | Marmeláda meruňková |