Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Texaska pikantni pecene)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 967 kJ /
1 426 kcal
Bílkoviny220,34 g
– z toho živočišné bílkoviny213,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,34 g
Tuky23,58 g
– nasycené9,80 g
– nenasycené11,40 g
–– mononenasycené9,90 g
–– polynenasycené1,50 g
––– omega 30,15 g
Vláknina12,83 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,99 g
Sacharidy81,19 g
– cukry47,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hovězí plec Hovězí plec 1000 g
1 1 lžáce oleje Olej řepkový
1/2 hrnku 1/2 hrnku kečupu Kečup sladký 125 ml
1/2 1/2 větší cibule na hrubo nakrajet Cibule čerstvá 35 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky práškové hořčice Hořčice plnotučná 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky chili prášku a nebo palivé papriky
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
1/2 1/2 zelené papriky nadrobno rozsekané Paprika zelená čerstvá
1 1 rozetřený stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžíce 1 lžíce hnědého cukru Cukr třtinový 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
(Na oleji osmazime maso na obou stranach, v misce smichame vse ostatni. Vepřová kýta
Maso dame do pekacku nebo hrnce, ktery ma poklicku a je dobry na peceni, zalijeme omackou. Vepřová kýta

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.