Nutriční hodnoty (Perníkové koření podle M. Janků-Sandtnerové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 607 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
Tuky | 5,03 g |
– nasycené | 1,21 g |
– nenasycené | 3,76 g |
–– mononenasycené | 1,96 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 18,04 g |
– cukry | 0,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 g 10 g anýz | Anýz semena | 10 g |
10 g 10 g badyán | Badyán | 10 g |
5 g 5 g nové koření | Nové koření | 5 g |
5 g 5 g hřebíček | Hřebíček | 5 g |
5 g 5 g fenykl | Fenykl hlíza | 5 g |
5 g 5 g skořice | Skořice ceylonská | 5 g |