Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkové koření podle M. Janků-Sandtnerové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie607 kJ /
145 kcal
Bílkoviny4,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,04 g
Tuky5,03 g
– nasycené1,21 g
– nenasycené3,76 g
–– mononenasycené1,96 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy18,04 g
– cukry0,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 g 10 g anýz Anýz semena 10 g
10 g 10 g badyán Badyán 10 g
5 g 5 g nové koření Nové koření 5 g
5 g 5 g hřebíček Hřebíček 5 g
5 g 5 g fenykl Fenykl hlíza 5 g
5 g 5 g skořice Skořice ceylonská 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.