Nutriční hodnoty (Přírodní drůbeží játra s maďarskou klobásou, cibulí a sýrovými krekry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 28,07 g |
| – nasycené | 12,56 g |
| – nenasycené | 12,21 g |
| –– mononenasycené | 6,30 g |
| –– polynenasycené | 5,90 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,40 g |
| Sodík | 2,08 g |
| Sůl | 4,85 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
| 1 kus 1 kus maďarské klobásy | Klobása | 220 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 1 1 balení plátků tvrdého sýra 30% tuku | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| oblíbené koření | Pepř černý |