Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí anglická slanina

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 4. 2016 10:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 644 kJ / 2 783 kcal
Bílkoviny113,58 g
Tuky222,97 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 9,55 g
Sůl8,10 g
Sacharidy80,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ladazkyjova

25. 9. 2020 20:26

No nevím,ale raději místo kuleru bych trochu zaudil, krásné pak voní.

Milano

1. 8. 2016 08:36

Oprava - byli chemikálie.

Milano

1. 8. 2016 08:09

Jano, dostala se mi do ruky slanina na gril přímo z Anglie a upozorňuji Vás, že tam byly 4 chemikálie a jedna z nich právě praganda v největším množství. O kouřovým aromatem se již nemusím zmiňovat. Dnes jsou technologie jiné.
Po vaření domácí šunky a klobásách a hlavně žebírkách Žaža vím co ta praganda umí. Nesmí se to s ní přehánět a tady po umití a vyvaření jsem přesvědčen, že není dávka přehnaná. I když já bych to smíchal se solí 50/50%.

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 5. 2016 12:29

krkovicka.x: Hahahaha!! je to marné, je to marné, marné, co? :-D Nádherně jsi experimentoval:-8:yes: Každý má nějaký, vždy jiný, ale každopádně zásadně ten nejsprávnější názor :-D :yes:

krkovicka.x krkovicka.x

29. 4. 2016 17:11

buffalo: Stupně ????? teploty ????? v chladnu(v lednici) a hlavně jsem si toho nevšímal, čím víc se k masu dostane vzduchu při zbytečných kontrolách, tím je pravděpodobnější že maso načichne!!!!...proto bez povšimnutí. Tak jak jsem již psal, udělal jsem si ji po svém a jsem spokojen.

buffalo

29. 4. 2016 13:57

a v pragandě se nechává 3 - 4 týdny takový kousek masa...??? sodoma gomora...!!! kde jsou uvedeny stupně teploty..:??? a bez povšimnutí...??? vždyť se to musí kontrolovat...!!!

krkovicka.x krkovicka.x

29. 4. 2016 08:27

casino: Udělal jsem si ji po svém a byl jsem mile překvapen. ;-)

casino casino

28. 4. 2016 23:05

Jj, anglická slanina se barví...
Obvykle se barví kulérem...
Kulér se sice dělá z cukru, ale není to karamel, ba ani tmavý karamel...
Dalo by se ale říci, že je to takřka spálený karamel posléze rozvařený ve vodě...
No, ale s tou sójovkou to maso bude maso :-)

zizala zizala (moderátorka)

28. 4. 2016 20:21

Mě překvapilo, že se anglická slanina neudí :-O Vypadá teda parádně :yes:

krkovicka.x krkovicka.x

28. 4. 2016 19:58

cathleen: To ano, slanost se vyvaří jelikož se bůček vařil asi hodinu.

cathleen cathleen (moderátorka)

28. 4. 2016 15:59

Slanina vypadá opravdu báječně:yes:
Jen té Pragandy je použito dvojnásobné množství, než doporučují u výrobku http://www.pikante.cz/sul/90-wwwpragandacz.html, kde píší "Masné výrobky 15-20g/kg díla".

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: anglická slanina recept anglická slanina anglická slanina výroba výroba anglické slaniny anglická slanina recepty recept na anglickou slaninu jak se dela anglicka slanina domaci slanina domácí slanina recept anglická slanina v receptech výroba slaniny recepty anglická slanina jak vyrobit slaninu recept anglická slanina jak vyrobit anglickou slaninu jak udělat anglickou slaninu jak se dela slanina recepty z anglické slaniny slanina vyroba výroba kuléru

Suroviny: bůček vepřový, česnek, praganda, cukr krystal, omáčka sojová, sůl, voda

TopRecepty.cz

Domácí anglická slanina

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pmDm