Nutriční hodnoty (Italský koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,13 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,68 g |
Tuky | 155,96 g |
– nasycené | 57,60 g |
– nenasycené | 86,08 g |
–– mononenasycené | 62,50 g |
–– polynenasycené | 23,58 g |
––– omega 3 | 1,62 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 4,95 g |
Sůl | 12,35 g |
Sacharidy | 208,95 g |
– cukry | 25,50 g |
––– laktóza | 19,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky nebo hladké mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
120 g 120 g tuku | Margarín | 120 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
1 1 vejce nebo 2-3 lžíce vody | Vejce slepičí | 70 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
250 g 250 g špenátových listů | Špenát čerstvý | 250 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
150 g 150 g strouhaného sýra (může být parmazán) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |