Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 536 kJ /
2 757 kcal
Bílkoviny122,81 g
– z toho živočišné bílkoviny91,13 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,68 g
Tuky155,96 g
– nasycené57,60 g
– nenasycené86,08 g
–– mononenasycené62,50 g
–– polynenasycené23,58 g
––– omega 31,62 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 4,95 g
Sůl12,35 g
Sacharidy208,95 g
– cukry25,50 g
––– laktóza19,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky nebo hladké mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
120 g 120 g tuku Margarín 120 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
1 1 vejce nebo 2-3 lžíce vody Vejce slepičí 70 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička Vegety Kořenící směs sypká 5 g
250 g 250 g špenátových listů Špenát čerstvý 250 g
100 g 100 g šunky Šunka vepřová vařená 100 g
150 g 150 g strouhaného sýra (může být parmazán) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.