Nutriční hodnoty (Filé na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 762 kJ / 1 138 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,84 g |
| Tuky | 83,38 g |
| – nasycené | 20,71 g |
| – nenasycené | 59,53 g |
| –– mononenasycené | 43,16 g |
| –– polynenasycené | 16,37 g |
| ––– omega 3 | 5,00 g |
| Vláknina | 8,86 g |
| Cholesterol | 317 mg |
| Sodík | 289 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 17,19 g |
| – cukry | 2,40 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks rybího filé | Treska filet | 400 g |
| 30 g 30 g masla | Máslo kravské | 30 g |
| 5 lžic 5 lžic oleje | Olej řepkový | 55 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oregána | Oregano sušené | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |