Nutriční hodnoty (Salát z bílé ředkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 11,49 g |
| – nasycené | 1,77 g |
| – nenasycené | 9,48 g |
| –– mononenasycené | 7,85 g |
| –– polynenasycené | 1,63 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,02 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bílá ředkev | Ředkev bílá čerstvá | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička moučkového cukru (podle chuti) | Cukr bílý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| pepř (dle chuti) | Pepř černý |