Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 797 kJ /
430 kcal
Bílkoviny32,67 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,63 g
Tuky23,59 g
– nasycené5,70 g
– nenasycené11,06 g
–– mononenasycené8,55 g
–– polynenasycené2,51 g
––– omega 30,08 g
Vláknina12,58 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 540 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy15,36 g
– cukry9,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
3 listy 3 listy kapusty nebo několik růžiček malé Kapusta hlávková čerstvá
3 růžičky 3 růžičky květáku Květák čerstvý 150 g
1/4 1/4 pórku nebo 1 cibule Pórek čerstvý
kousek kousek másla Máslo kravské
1/2 hrnku 1/2 hrnku krupičky Krupice pšeničná jemná
3 3 vajíčka Vejce slepičí 210 g
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý
Masox Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.