Nutriční hodnoty (Křupavý koláček.....Danča)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 213 kJ / 3 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 113,23 g |
| – nasycené | 62,00 g |
| – nenasycené | 42,28 g |
| –– mononenasycené | 36,32 g |
| –– polynenasycené | 5,96 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 522 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 526,86 g |
| – cukry | 316,20 g |
| ––– laktóza | 10,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 ml 200 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 100 g 100 g másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 100 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| nasekané ořechy | Vlašské ořechy | |
| ovoce podle svého výběru | Jahody čerstvé |