Nutriční hodnoty (Nepečený jablečný dort s tvarohem a vaječným likérem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 371 kJ / 3 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,44 g |
Tuky | 119,55 g |
– nasycené | 70,65 g |
– nenasycené | 38,76 g |
–– mononenasycené | 28,69 g |
–– polynenasycené | 10,07 g |
––– omega 3 | 1,29 g |
Vláknina | 30,48 g |
Cholesterol | 374 mg |
Sodík | 380 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 396,00 g |
– cukry | 298,13 g |
––– laktóza | 25,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balíček 1 balíček piškotů | Piškoty | 240 g |
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
šťáva z poloviny citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
1 lžička 1 lžička vanilkové esence | Aroma vanilkové | 5 ml |
80 ml 80 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 80 ml |
1 1 želatinový ztužovač zastudena | Ztužovač želatinový | |
1 hrst 1 hrst lískových oříšků | Lískový ořech |