Nutriční hodnoty (Krůtí kostky se zelenými fazolkami v tarhoni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 942 kJ / 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,95 g |
| Tuky | 9,52 g |
| – nasycené | 2,49 g |
| – nenasycené | 5,97 g |
| –– mononenasycené | 3,58 g |
| –– polynenasycené | 2,39 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 27,85 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 496 mg |
| Sůl | 1,18 g |
| Sacharidy | 26,10 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| asi 700 g 700 g krůtího masa (ořez) | Krůta prsa bez kůže | 700 g |
| balíček balíček tarhoně | Těstoviny pšeničné | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| olej | Olej řepkový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| kus kus celeru | Celer bulva čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 450 g 450 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 450 g |
| 2 -3 stroužky 2 -3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské |