Nutriční hodnoty (Zeleninová bramboračka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 235 kJ / 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,93 g |
Tuky | 25,20 g |
– nasycené | 1,89 g |
– nenasycené | 21,76 g |
–– mononenasycené | 14,78 g |
–– polynenasycené | 6,98 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 31,53 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 109,55 g |
– cukry | 33,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
5 5 středně velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce oleje (nebo sádla) | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce sušené majoránky | Majoránka sušená | 15 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
voda | Voda | |
zelená petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |