Nutriční hodnoty (Houbová ze žampiónů a hlívy ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 863 kJ / 445 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,23 g |
| Tuky | 15,32 g |
| – nasycené | 9,77 g |
| – nenasycené | 4,62 g |
| –– mononenasycené | 3,84 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 23,10 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 84 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 47,75 g |
| – cukry | 13,65 g |
| ––– laktóza | 4,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 200 g 200 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 200 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 125 ml 125 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |