Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Focaccia podle Romana Pauluse)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie9 090 kJ /
2 173 kcal
Bílkoviny60,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,50 g
Tuky48,20 g
– nasycené7,30 g
– nenasycené38,90 g
–– mononenasycené29,46 g
–– polynenasycené9,44 g
––– omega 30,54 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy365,88 g
– cukry25,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
300 ml 300 ml vlažné vody Voda 300 ml
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
40 g 40 g olivového oleje (+ na potření) Olej olivový 40 ml
černé a zelené olivy s papričkou Olivy plněné paprikou
sušená naložená rajčata Rajče červené sterilované
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
mořská sůl na posyp Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.