Nutriční hodnoty (Focaccia podle Romana Pauluse)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 9 090 kJ / 2 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
| Tuky | 48,20 g |
| – nasycené | 7,30 g |
| – nenasycené | 38,90 g |
| –– mononenasycené | 29,46 g |
| –– polynenasycené | 9,44 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 365,88 g |
| – cukry | 25,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 40 g 40 g olivového oleje (+ na potření) | Olej olivový | 40 ml |
| černé a zelené olivy s papričkou | Olivy plněné paprikou | |
| sušená naložená rajčata | Rajče červené sterilované | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| mořská sůl na posyp | Sůl mořská |