Nutriční hodnoty (Focaccia podle Romana Pauluse)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 9 090 kJ / 2 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 48,20 g |
– nasycené | 7,30 g |
– nenasycené | 38,90 g |
–– mononenasycené | 29,46 g |
–– polynenasycené | 9,44 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 365,88 g |
– cukry | 25,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
300 ml 300 ml vlažné vody | Voda | 300 ml |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
40 g 40 g olivového oleje (+ na potření) | Olej olivový | 40 ml |
černé a zelené olivy s papričkou | Olivy plněné paprikou | |
sušená naložená rajčata | Rajče červené sterilované | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
mořská sůl na posyp | Sůl mořská |