Nutriční hodnoty (Dýňové kuře / králík na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 712 kJ / 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,83 g |
| Tuky | 34,24 g |
| – nasycené | 21,89 g |
| – nenasycené | 11,53 g |
| –– mononenasycené | 10,61 g |
| –– polynenasycené | 0,92 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 24,65 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 51,17 g |
| – cukry | 17,37 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 naporcované kuře nebo čtyři stehna z králíka | Kuře | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| cca 600 g 600 g dýně - oloupané a pokrájené | Dýně čerstvá | 600 g |
| tymián čerstvý nebo sušený - dle možností | Tymián sušený | |
| rozmarýn čerstvý nebo sušený - dle možností | Rozmarýn sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 30-50 g 30-50 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |