Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňové kuře / králík na bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 712 kJ /
648 kcal
Bílkoviny9,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,83 g
Tuky34,24 g
– nasycené21,89 g
– nenasycené11,53 g
–– mononenasycené10,61 g
–– polynenasycené0,92 g
––– omega 30,12 g
Vláknina24,65 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy51,17 g
– cukry17,37 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 naporcované kuře nebo čtyři stehna z králíka Kuře
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
cca 600 g 600 g dýně - oloupané a pokrájené Dýně čerstvá 600 g
tymián čerstvý nebo sušený - dle možností Tymián sušený
rozmarýn čerstvý nebo sušený - dle možností Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
30-50 g 30-50 g másla Máslo kravské 40 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.