Nutriční hodnoty (Dýňové kuře / králík na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 712 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,83 g |
Tuky | 34,24 g |
– nasycené | 21,89 g |
– nenasycené | 11,53 g |
–– mononenasycené | 10,61 g |
–– polynenasycené | 0,92 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 24,65 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 51,17 g |
– cukry | 17,37 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 naporcované kuře nebo čtyři stehna z králíka | Kuře | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
cca 600 g 600 g dýně - oloupané a pokrájené | Dýně čerstvá | 600 g |
tymián čerstvý nebo sušený - dle možností | Tymián sušený | |
rozmarýn čerstvý nebo sušený - dle možností | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
30-50 g 30-50 g másla | Máslo kravské | 40 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |