Nutriční hodnoty (Tvarohovo-nivové suflé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 254 kJ / 1 256 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 104,12 g |
| – nasycené | 62,04 g |
| – nenasycené | 34,70 g |
| –– mononenasycené | 30,60 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 822 mg |
| Sodík | 3,36 g |
| Sůl | 8,32 g |
| Sacharidy | 18,60 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 17,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 400 g 400 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 150 g 150 g nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |