Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa s chorizem, fenyklem a celerovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 417 kJ / 1 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 187,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,09 g |
| Tuky | 48,51 g |
| – nasycené | 16,93 g |
| – nenasycené | 29,50 g |
| –– mononenasycené | 14,12 g |
| –– polynenasycené | 15,38 g |
| ––– omega 3 | 2,33 g |
| Vláknina | 33,75 g |
| Cholesterol | 465 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,06 g |
| Sacharidy | 52,22 g |
| – cukry | 19,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| 10 dkg 10 dkg choriza | Chorizo | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| trocha trocha vývaru na podlití | Vývar hovězí | |
| 1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| máslo | Máslo kravské |