Nutriční hodnoty (Bezlepková tvarohová bábovka s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 130 kJ / 4 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,69 g |
Tuky | 258,84 g |
– nasycené | 149,70 g |
– nenasycené | 93,80 g |
–– mononenasycené | 83,00 g |
–– polynenasycené | 10,80 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 7,48 g |
Cholesterol | 1,97 g |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 518,30 g |
– cukry | 252,00 g |
––– laktóza | 11,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g změklého másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 250 g |
250 g 250 g tvarohu ve vaničce (použila jsem polotučný) | Tvaroh polotučný | 250 g |
230 g 230 g cukru krupice | Cukr bílý | 230 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
vanilkový cukr nebo extrakt | Cukr vanilkový | |
citronová kůra z půlky půlky omytého malého citronu | Citronová kúra čerstvá | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
cca 200 g 200 g rýžové hladké mouky | Mouka rýžová hladká | 200 g |
100 g 100 g ovesné hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
1 KL 1 KL xantanové gumy | E415 - Xanthan | |
1 ČL 1 ČL jedlé sody | Jedlá soda | 10 g |
3 3 větší jahody | Jahody čerstvé |