Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepková tvarohová bábovka s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 130 kJ /
4 811 kcal
Bílkoviny98,34 g
– z toho živočišné bílkoviny72,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,69 g
Tuky258,84 g
– nasycené149,70 g
– nenasycené93,80 g
–– mononenasycené83,00 g
–– polynenasycené10,80 g
––– omega 31,04 g
Vláknina7,48 g
Cholesterol 1,97 g
Sodík 3,37 g
Sůl1,25 g
Sacharidy518,30 g
– cukry252,00 g
––– laktóza11,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g změklého másla (nebo Hery) Máslo kravské 250 g
250 g 250 g tvarohu ve vaničce (použila jsem polotučný) Tvaroh polotučný 250 g
230 g 230 g cukru krupice Cukr bílý 230 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
vanilkový cukr nebo extrakt Cukr vanilkový
citronová kůra z půlky půlky omytého malého citronu Citronová kúra čerstvá
špetka špetka soli Sůl mořská
cca 200 g 200 g rýžové hladké mouky Mouka rýžová hladká 200 g
100 g 100 g ovesné hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
1 KL 1 KL xantanové gumy E415 - Xanthan
1 ČL 1 ČL jedlé sody Jedlá soda 10 g
3 3 větší jahody Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.