Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karlovarský kotouč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 347 kJ /
2 234 kcal
Bílkoviny200,09 g
– z toho živočišné bílkoviny200,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky158,28 g
– nasycené71,52 g
– nenasycené77,02 g
–– mononenasycené65,60 g
–– polynenasycené11,42 g
––– omega 30,31 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 3,13 g
Sůl7,67 g
Sacharidy2,25 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g telecího masa (měla jsem ořech) Telecí kýta 800 g
150 g 150 g prorostlé slaniny Špek 150 g
sůl, pepř Pepř černý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
máslo, olej slunečnicový Olej řepkový
kapary Kapary
lžíce lžíce hladké mouky a lžíce másla na zahuštění Mouka pšeničná hladká
vývar z kostí nebo voda Kost hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.