Nutriční hodnoty (Karlovarský kotouč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 347 kJ / 2 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 200,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 158,28 g |
– nasycené | 71,52 g |
– nenasycené | 77,02 g |
–– mononenasycené | 65,60 g |
–– polynenasycené | 11,42 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 2,25 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g telecího masa (měla jsem ořech) | Telecí kýta | 800 g |
150 g 150 g prorostlé slaniny | Špek | 150 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
máslo, olej slunečnicový | Olej řepkový | |
kapary | Kapary | |
lžíce lžíce hladké mouky a lžíce másla na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
vývar z kostí nebo voda | Kost hovězí |