Nutriční hodnoty (Karlovarský kotouč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 347 kJ / 2 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 200,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 200,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 158,28 g |
| – nasycené | 71,52 g |
| – nenasycené | 77,02 g |
| –– mononenasycené | 65,60 g |
| –– polynenasycené | 11,42 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 3,13 g |
| Sůl | 7,67 g |
| Sacharidy | 2,25 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g telecího masa (měla jsem ořech) | Telecí kýta | 800 g |
| 150 g 150 g prorostlé slaniny | Špek | 150 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| máslo, olej slunečnicový | Olej řepkový | |
| kapary | Kapary | |
| lžíce lžíce hladké mouky a lžíce másla na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar z kostí nebo voda | Kost hovězí |