Nutriční hodnoty (Pivní bramborový guláš s uzenými stehny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 928 kJ / 461 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 14,50 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,83 g | 
| Tuky | 3,69 g | 
| – nasycené | 1,53 g | 
| – nenasycené | 1,67 g | 
| –– mononenasycené | 0,56 g | 
| –– polynenasycené | 1,11 g | 
| ––– omega 3 | 0,13 g | 
| Vláknina | 20,58 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 44 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 85,83 g | 
| – cukry | 24,14 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí uzená stehna | Stehno kuřecí s kůží uzené | |
| 4-5 4-5 brambor | Brambor zimní | 225 g | 
| 4-5 4-5 žampionů | Žampion čerstvý | |
| 1 1 paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g | 
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 250 ml 250 ml světlého 10°piva + vývar | Vývar hovězí | 250 ml | 
| špetka špetka kajenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |