Nutriční hodnoty (Jablečné řezy s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 26 166 kJ / 6 254 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 135,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 92,04 g |
| Tuky | 307,66 g |
| – nasycené | 30,15 g |
| – nenasycené | 235,17 g |
| –– mononenasycené | 90,30 g |
| –– polynenasycené | 144,87 g |
| ––– omega 3 | 27,21 g |
| Vláknina | 43,30 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 654 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 714,15 g |
| – cukry | 305,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 3 3 nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |