Nutriční hodnoty (Vepřový perkelt s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 291 kJ / 1 504 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,83 g |
| Tuky | 20,60 g |
| – nasycené | 5,31 g |
| – nenasycené | 9,55 g |
| –– mononenasycené | 7,87 g |
| –– polynenasycené | 1,69 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 18,97 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 228 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 209,20 g |
| – cukry | 23,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| 1 1 plnější lžička mleté sladké papriky (nejlépe maďarské) | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 50 g 50 g červené papriky nebo menší kapie | Paprika červená čerstvá | 50 g |
| 2 2 vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| pár pár lístečků tymiánu | Tymián sušený | |
| vývar dle potřeby | Vývar masový | |
| cca 250 g cca 250 g tarhoni v suchém stavu | Těstoviny pšeničné | 250 g |