Nutriční hodnoty (Zapečená brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 755 kJ / 1 137 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,00 g |
| Tuky | 70,85 g |
| – nasycené | 35,71 g |
| – nenasycené | 26,25 g |
| –– mononenasycené | 21,83 g |
| –– polynenasycené | 4,42 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 20,50 g |
| Cholesterol | 944 mg |
| Sodík | 2,61 g |
| Sůl | 6,63 g |
| Sacharidy | 19,77 g |
| – cukry | 11,17 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| sůl a pepř nebo oblibená směs koření (dala jsem směs na grilovanou zeleninu) | Pepř černý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |