Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky na fenyklu a kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 595 kJ / 381 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 21,62 g |
| – nasycené | 13,40 g |
| – nenasycené | 6,99 g |
| –– mononenasycené | 5,80 g |
| –– polynenasycené | 1,19 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 63 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 28,55 g |
| – cukry | 22,25 g |
| ––– laktóza | 6,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce kuřecího masa | Kuře prso | |
| 1 1 čerstvý fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 150 ml 150 ml vývaru (vody) | Vývar hovězí | 150 ml |
| 150 -200 ml 150 -200 ml smetany nebo kokosového mléka | Smetana kravská sladká 12% | 175 ml |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
| špetka špetka mletého koriandru | Koriandr list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| k podávání zelená nať cibulky nebo koriandr | Petržel nať čerstvá | |
| chilli paprička | Chilli paprička čerstvá |