Nutriční hodnoty (Litá třešňová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 971 kJ / 3 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,30 g |
| Tuky | 53,84 g |
| – nasycené | 19,08 g |
| – nenasycené | 23,80 g |
| –– mononenasycené | 16,20 g |
| –– polynenasycené | 7,60 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 1,10 g |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,80 g |
| Sacharidy | 520,40 g |
| – cukry | 168,00 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 200 g 200 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| třešně (nebo jiné ovoce, množství libovolné) | Třešně čerstvé | |
| olej | Olej řepkový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| 2 2 vanilkové cukry (nemusí být) | Cukr vanilkový |