Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát, jak se dělá u nás a smažená treska)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 402 kJ /
1 769 kcal
Bílkoviny75,38 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,98 g
Tuky39,67 g
– nasycené9,20 g
– nenasycené17,70 g
–– mononenasycené14,05 g
–– polynenasycené3,65 g
––– omega 30,29 g
Vláknina40,10 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 673 mg
Sůl1,25 g
Sacharidy258,80 g
– cukry23,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 hrst 1 hrst hrášku Hrášek zelený
1/2 sklenice 1/2 sklenice sterilovaných okurek Okurka polní zavařená 100 g
1 1 menší sklenice majonézy Majonéza
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
sůl Sůl mořská
ocet (dle chuti) Ocet lihový
cukr (dle chuti) Cukr bílý
5-8 porcí 5-8 porcí tresky (nebo jiné ryby) Treska filet
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
mouka polohrubá (na obalení) Mouka pšeničná polohrubá
strouhanka (na obalení) Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
olej (na smažení) Olej řepkový
citron Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.