Nutriční hodnoty (Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,60 g |
Tuky | 41,11 g |
– nasycené | 14,03 g |
– nenasycené | 24,30 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 6,30 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 20,83 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 169 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 115,43 g |
– cukry | 15,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
0,5 hrnku 0,5 hrnku bulguru | Pšeničný bulgur | 125 g |
1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |