Nutriční hodnoty (Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,60 g |
| Tuky | 41,11 g |
| – nasycené | 14,03 g |
| – nenasycené | 24,30 g |
| –– mononenasycené | 18,00 g |
| –– polynenasycené | 6,30 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 20,83 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 169 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 115,43 g |
| – cukry | 15,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku bulguru | Pšeničný bulgur | 125 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |