Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený bulgur s rajčatovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 626 kJ /
1 106 kcal
Bílkoviny59,27 g
– z toho živočišné bílkoviny41,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,60 g
Tuky41,11 g
– nasycené14,03 g
– nenasycené24,30 g
–– mononenasycené18,00 g
–– polynenasycené6,30 g
––– omega 30,27 g
Vláknina20,83 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 169 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy115,43 g
– cukry15,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého masa Vepřový ořez 250 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
0,5 hrnku 0,5 hrnku bulguru Pšeničný bulgur 125 g
1 hrnek 1 hrnek hovězího vývaru Vývar hovězí 250 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.