Nutriční hodnoty (Smažené ovoce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 347 kJ / 1 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 21,22 g |
| – nasycené | 7,02 g |
| – nenasycené | 9,72 g |
| –– mononenasycené | 6,22 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 444 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 161,83 g |
| – cukry | 24,70 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 2 2 bílky (sníh) | Vaječný bílek | 66 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| ovoce (jablka, hrušky, meruňky, banán, broskve) | Jahody čerstvé | |
| olej na smažení (nebo ztužený tuk) | Olej řepkový | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| skořice (nebo vanilkový cukr) | Skořice ceylonská |