Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smažené ovoce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 347 kJ /
1 039 kcal
Bílkoviny47,16 g
– z toho živočišné bílkoviny24,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky21,22 g
– nasycené7,02 g
– nenasycené9,72 g
–– mononenasycené6,22 g
–– polynenasycené3,50 g
––– omega 30,28 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy161,83 g
– cukry24,70 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 2 bílky (sníh) Vaječný bílek 66 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
trochu trochu cukru Cukr bílý
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
ovoce (jablka, hrušky, meruňky, banán, broskve) Jahody čerstvé
olej na smažení (nebo ztužený tuk) Olej řepkový
moučkový cukr Cukr bílý
skořice (nebo vanilkový cukr) Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.