Nutriční hodnoty (Luštěninová polévka s pórkem a pikantní klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 341 kJ / 798 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,34 g |
Tuky | 24,94 g |
– nasycené | 13,51 g |
– nenasycené | 10,60 g |
–– mononenasycené | 6,29 g |
–– polynenasycené | 4,31 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 31,66 g |
Cholesterol | 109 mg |
Sodík | 874 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 77,52 g |
– cukry | 8,93 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 150 g |
1 1 konzerva červených fazolí (425 ml) | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
100 g 100 g pikantní klobásy | Klobása | 100 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |