Nutriční hodnoty (Feferonková pasta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 684 kJ / 1 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,20 g |
| Tuky | 3,95 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,47 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 23,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10,68 g |
| Sůl | 26,67 g |
| Sacharidy | 288,87 g |
| – cukry | 118,07 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg feferonek - druh dle vlastního výběru a chuti (kulaté, dlouhé) | Chilli paprička čerstvá | 1000 g |
| 1 1 velká palice česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1/2 l 1/2 l kečupu vlastní výroby nebo kvalitní kupovaný | Kečup sladký | 500 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce octa | Ocet lihový | 60 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |