Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gratinovaná růžičková kapusta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 662 kJ /
1 592 kcal
Bílkoviny54,02 g
– z toho živočišné bílkoviny26,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,02 g
Tuky101,99 g
– nasycené50,86 g
– nenasycené49,50 g
–– mononenasycené41,14 g
–– polynenasycené8,37 g
––– omega 30,15 g
Vláknina36,56 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 2,72 g
Sůl6,50 g
Sacharidy97,50 g
– cukry44,10 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 700 g
6 6 menších rajčat Rajče červené čerstvé 360 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.