Nutriční hodnoty (Gratinovaná růžičková kapusta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 662 kJ / 1 592 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,02 g |
Tuky | 101,99 g |
– nasycené | 50,86 g |
– nenasycené | 49,50 g |
–– mononenasycené | 41,14 g |
–– polynenasycené | 8,37 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 36,56 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 2,72 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 97,50 g |
– cukry | 44,10 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 700 g |
6 6 menších rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská |