Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí vývar nejen s morkovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie442 kJ /
106 kcal
Bílkoviny8,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky7,56 g
– nasycené1,82 g
– nenasycené3,50 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,70 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy0,70 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí žebra s kostí ,morkové kosti, harfy... Hovězí žebra
hovězí maso na polévku, nejlépe hovězí hrudí Hovězí krkovice
studená voda Voda
mrkev Mrkev čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
cibule středně velká, neloupaná Cibule čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
pepř celý Pepř černý
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
morková kost = morek ze dvou uvařených kostí Kost hovězí
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka muškátového květu Muškát květ sušený
špetka špetka sušeného česneku Česnek sušený
pepř mletý Pepř černý mletý
jemná strouhanka ze staršího pečiva Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.