Nutriční hodnoty (Rychlý játrový sýr (Dělená strava podle LK - Zvířata))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 043 kJ / 1 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 164,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,72 g |
Tuky | 79,78 g |
– nasycené | 27,28 g |
– nenasycené | 34,50 g |
–– mononenasycené | 26,40 g |
–– polynenasycené | 8,11 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 17,97 g |
Cholesterol | 2,92 g |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,95 g |
Sacharidy | 65,73 g |
– cukry | 10,15 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
1 1 sedlčanský Hermelín | Hermelín | 100 g |
1 1 mozzarella bez nálevu | Mozzarella kravská | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 PL 1 PL majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1 PL 1 PL koření do mletých mas | Provensálské koření | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 KL 2 KL sardelové pasty | Sardelová pasta | 10 g |