Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka I.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 910 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,08 g |
Tuky | 40,55 g |
– nasycené | 20,38 g |
– nenasycené | 19,67 g |
–– mononenasycené | 16,21 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 38 mg |
Sodík | 272 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 5,38 g |
– cukry | 3,36 g |
––– laktóza | 3,36 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
50 g 50 g tvrdého kozího sýra | Sýr hrudkový kozí | 50 g |
80 g 80 g žervé | Žervé | 80 g |
1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
jarní cibulka na zdobení | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 ředkvička na zdobení | Ředkvička čerstvá |