Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičková pomazánka I.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 910 kJ /
457 kcal
Bílkoviny17,53 g
– z toho živočišné bílkoviny17,45 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,08 g
Tuky40,55 g
– nasycené20,38 g
– nenasycené19,67 g
–– mononenasycené16,21 g
–– polynenasycené3,46 g
––– omega 30,37 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 272 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy5,38 g
– cukry3,36 g
––– laktóza3,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 ředkviček Ředkvička čerstvá
50 g 50 g tvrdého kozího sýra Sýr hrudkový kozí 50 g
80 g 80 g žervé Žervé 80 g
1 lžíce 1 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 20 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
jarní cibulka na zdobení Cibulka jarní čerstvá
1 1 ředkvička na zdobení Ředkvička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.