Nutriční hodnoty (Salát s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 151 kJ / 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 15,53 g |
| – nasycené | 3,74 g |
| – nenasycené | 7,23 g |
| –– mononenasycené | 5,68 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 218 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 10,40 g |
| – cukry | 7,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 80 g |
| 6 6 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 180 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 6 listů 6 listů ledového salátu | Salát ledový čerstvý | |
| 1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| drcený pepř čtyř barev | Pepř barevný |