Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 765 kJ / 1 139 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,98 g |
Tuky | 43,27 g |
– nasycené | 23,15 g |
– nenasycené | 16,02 g |
–– mononenasycené | 14,18 g |
–– polynenasycené | 1,84 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 302 mg |
Sodík | 4,62 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 88,63 g |
– cukry | 10,53 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g uvařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
asi 300 g 300 g uzeného masa (nebo vepřového pečeného) | Vepřová plec uzená | 300 g |