Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 765 kJ /
1 139 kcal
Bílkoviny92,35 g
– z toho živočišné bílkoviny81,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,98 g
Tuky43,27 g
– nasycené23,15 g
– nenasycené16,02 g
–– mononenasycené14,18 g
–– polynenasycené1,84 g
––– omega 30,38 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 302 mg
Sodík 4,62 g
Sůl11,00 g
Sacharidy88,63 g
– cukry10,53 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uvařených brambor Brambor zimní 500 g
sůl a pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
česnek Česnek čerstvý
100 g 100 g nivy Niva 50% t. v s. 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sádlo Sádlo vepřové
asi 300 g 300 g uzeného masa (nebo vepřového pečeného) Vepřová plec uzená 300 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.