Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na zelí z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 554 kJ / 1 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 190,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 189,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 29,02 g |
– nasycené | 6,99 g |
– nenasycené | 14,64 g |
–– mononenasycené | 12,27 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 14,40 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g vepřové kýty vcelku | Vepřová kýta | 900 g |
1 1 větší sklenka sterilovaného zelí (670 g) | Zelí bílé sterilované | |
1 1 syrová brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší nožka domácí klobásy | Klobása | |
špek nebo libovolná slanina (podle potřeby) | Špek | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl (podle potřeby) | Sůl mořská | |
mletý pepř (podle potřeby) | Pepř černý mletý | |
cukr (podle potřeby) | Cukr bílý |