Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na zelí z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 554 kJ /
1 089 kcal
Bílkoviny190,98 g
– z toho živočišné bílkoviny189,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky29,02 g
– nasycené6,99 g
– nenasycené14,64 g
–– mononenasycené12,27 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,10 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 477 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy14,40 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g vepřové kýty vcelku Vepřová kýta 900 g
1 1 větší sklenka sterilovaného zelí (670 g) Zelí bílé sterilované
1 1 syrová brambora Brambor zimní 50 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší nožka domácí klobásy Klobása
špek nebo libovolná slanina (podle potřeby) Špek
sádlo Sádlo vepřové
sůl (podle potřeby) Sůl mořská
mletý pepř (podle potřeby) Pepř černý mletý
cukr (podle potřeby) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.