Nutriční hodnoty (Špikovaný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 768 kJ / 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 48,17 g |
– nasycené | 30,36 g |
– nenasycené | 15,61 g |
–– mononenasycené | 14,03 g |
–– polynenasycené | 1,58 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 24,20 g |
– cukry | 22,10 g |
––– laktóza | 17,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 1 malá uvařená červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
3 dl 3 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lístky lístky tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská |