Nutriční hodnoty (Špikovaný květák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 768 kJ / 661 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 48,17 g |
| – nasycené | 30,36 g |
| – nenasycené | 15,61 g |
| –– mononenasycené | 14,03 g |
| –– polynenasycené | 1,58 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 168 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,80 g |
| Sacharidy | 24,20 g |
| – cukry | 22,10 g |
| ––– laktóza | 17,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 malá uvařená červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 dl 3 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| lístky lístky tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská |