Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špikovaný květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 768 kJ /
661 kcal
Bílkoviny31,88 g
– z toho živočišné bílkoviny30,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky48,17 g
– nasycené30,36 g
– nenasycené15,61 g
–– mononenasycené14,03 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 30,35 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 1,13 g
Sůl2,80 g
Sacharidy24,20 g
– cukry22,10 g
––– laktóza17,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
2-3 2-3 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1 1 malá uvařená červená řepa Červená řepa čerstvá
100 g 100 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská
3 dl 3 dl kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
lístky lístky tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.