Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec dušená na zelenině a houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 716 kJ /
1 127 kcal
Bílkoviny124,84 g
– z toho živočišné bílkoviny120,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,84 g
Tuky55,61 g
– nasycené20,80 g
– nenasycené27,95 g
–– mononenasycené23,08 g
–– polynenasycené4,87 g
––– omega 30,15 g
Vláknina15,46 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy28,05 g
– cukry13,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1-2 hrsti 1-2 hrsti sušených hub (nebo miska čerstvých) Houby sušené směs
2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
1 1 plná lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté papriky (napůl s pálivou) Paprika červená sušená 1.5 g
vývar (nebo voda) Vývar masový
snítka snítka rozmarýnu Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.