Nutriční hodnoty (Vepřová plec dušená na zelenině a houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 716 kJ / 1 127 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 55,61 g |
– nasycené | 20,80 g |
– nenasycené | 27,95 g |
–– mononenasycené | 23,08 g |
–– polynenasycené | 4,87 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 15,46 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 398 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 28,05 g |
– cukry | 13,86 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1-2 hrsti 1-2 hrsti sušených hub (nebo miska čerstvých) | Houby sušené směs | |
2 hrsti 2 hrsti mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
1 1 plná lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté papriky (napůl s pálivou) | Paprika červená sušená | 1.5 g |
vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |