Nutriční hodnoty (Hovězí plátky z krku na slanině a cibulích v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 728 kJ / 1 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,90 g |
| Tuky | 131,62 g |
| – nasycené | 62,07 g |
| – nenasycené | 67,68 g |
| –– mononenasycené | 57,23 g |
| –– polynenasycené | 10,45 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 16,90 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,43 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 32,85 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězího masa o síle 2 cm | Hovězí kýta | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 150 g 150 g uzené slaniny (špeku) | Špek | 150 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1 1 slabší lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 lžíce pokrájených lístků libečku | Libeček čerstvý |