Nutriční hodnoty (Candát v páře na bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 9 313 kJ / 2 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,86 g |
| Tuky | 51,92 g |
| – nasycené | 7,69 g |
| – nenasycené | 41,96 g |
| –– mononenasycené | 34,91 g |
| –– polynenasycené | 7,05 g |
| ––– omega 3 | 0,91 g |
| Vláknina | 12,84 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 8,81 g |
| Sacharidy | 259,77 g |
| – cukry | 14,77 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety z candáta | Candát filet | 800 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 300 g 300 g květákové rýže | Rýže bílá | 300 g |
| zelenina | Mrkev čerstvá |