Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 715 kJ / 410 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 18,00 g |
| – nasycené | 10,86 g |
| – nenasycené | 6,03 g |
| –– mononenasycené | 4,98 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 13,80 g |
| Cholesterol | 54 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 40,65 g |
| – cukry | 35,70 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kedluben | Kedluben čerstvý | 300 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská |